| `eXtreme::|::Dz@le` | |
|
+11trainspott1ng zly maQ bretvel DNI cHimi SpellCaster aka SpC vekkii Korg eXp | pablo TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu* 15 posters |
|
Author | Message |
---|
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: `eXtreme::|::Dz@le` 8/8/2010, 16:07 | |
| Popio sam ban od korga ) kao imam cit ..a nisam imao nista ..tako da i da me unban necu se vise nikad vracam zbog neozbiljnosti na serveru ..tako da zbogom svima ..!!! | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 8/8/2010, 16:20 | |
| e dzale tako kada bi svi reagovali kao ti sta bi onda bilo a ti ako si toliko siguran da si cist zasto tako reagujes.pogledacu demo pa cu ti kazem | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 8/8/2010, 17:19 | |
| dzale, meni stvarno zao do jaja, al i sam znas da smo ti vec jednom oprostili, a imao si wh... istorija se ponavlja, bas bez razloga kukas, a vec danima furas wh, gledam te nedelju dana... zao mi je i cao. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 8/8/2010, 17:53 | |
| ajde to za wh od nekih igraca koji udju na server a niko ih ne zna ali za igrace koji su tu mesecima a pale wh ponekada e toga se gadim.znaci ja chitere mrzim vise od bilo cega ne znam zbog cega ali ih toliko mrzim da znam da mi ortak ima wh gazio bi mu po lobanji (OZBILJAN SAM)tako da nemam komentar na ovo | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 8/8/2010, 20:20 | |
| jel mozes korg da mi posaljes demo na msn...veljanbg@live.com | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 8/8/2010, 23:18 | |
| Alo nisam imao nikad wh ..ae sise pogledajte demo pa vidite ..sta me prozivate koji kurac bez razloga ..xD znaci strasno ja i dalje ne verujem Korg sta ti pricas ...znaci nemoj da mi se obracas vise ..xD | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 8/8/2010, 23:31 | |
| I kako te nije sramota da kazes da furam vec duze vreme wh ...e ovako ako se na demu vidi da nisam imao wh ..zahtevam da se korgu odmah ukine admin ..xD | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 9/8/2010, 00:10 | |
| dzale, jesi ti decko prso s mozgom malo? zaboravljas da si popio bananu pre 2, 3 meseca, igrao si sa wh pod nickom "black"? jesi zaboravio i da ti je oprosteno kad si rekao da si to bio ti? to si zaboravio, a? a demo nece pokazati nista osim da si najbezobraznija citercina. [quote=...ako se na demu vidi da nisam imao wh...[/quote] da sam ja banovan, moja recenica bi glasila: na demu ce se videti da nemam wh. | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 9/8/2010, 00:35 | |
| Pre 2 meseca zly banovao citera pod nazivom black ..i onda posle toga sam namerno stavio ime black da misle da se vratio ...al je to sad nebitno . .e odoh na buxnu da pikam cs ..korg kad vidis demo videces da si pogresio .. | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 9/8/2010, 10:33 | |
| ako sam ja pogresio, izvinjenje, postovanje i kisela. ali moje misljenje deli i par daleko iskusnijih admina od mene... | |
|
| |
SpellCaster aka SpC
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 9/8/2010, 13:38 | |
| Окачите јебени демо и не серите више.. | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 9/8/2010, 17:14 | |
| Ajde demo okacite vise :pirat: :pirat: | |
|
| |
cHimi
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 00:34 | |
| Moram i ja da se nadovezem na ovu temu.Neka je on vama dao demo,ali slusaj dok sam ja drzao svoj public server,saznao sam za FIGHTER FFX,on se nevidi na demo-u niti na screnshootu,zato pazite sta radite..pozz ja mislim da dzale ima! | |
|
| |
DNI
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 02:08 | |
| - Code:
-
http://rapidshare.com/files/412245488/dzale.dem evo moj demo. | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 07:34 | |
| Dzale imao si wh. Da ti prevedem situaciju,leshnik je bio nevidljiv,dali su mu glow. Mogao si da ga vidis samo ako si imao wh. Bravo admini volim vas. <3 | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 11:21 | |
| Nisu lepo namestili nevidljivost video sam ga ..zar je tekso videti demo ..auuu ..ae nek vam bude da sam imao wh ..Samu cu reci da sam ga video i da nisam imao nista .. Odoh na buksu na pikam cs .. | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 11:46 | |
| Namestili su odlicno nevidljivost jer ga ostali nisu videli,video si ga samo ti jer si imao wh. Za cheat je lose namesteno,za normalne igrace nije. Idi igraj gde god hoces. :-) | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 11:50 | |
| Videlo se u jos par situacija da si imao wh. Kod one kad si ulazio u CT bazu,stao kao kod zelene kutije da se onaj lik pomeri i okrene da mozes da ga ubijes. I cekao si onog lika da izadje na midu na duplim vratima. | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 11:53 | |
| 2 god pikam na ovom serveru ..dosta njih me zna ...i kazem da nisam imao wh ..al dobro nema veze.. ti si tako rekao i to je to .. ..budite mi pozdravljeni svi sa experience servera!!!Zbogom . . | |
|
| |
vekkii
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 12:00 | |
| lol ovaj server postoji 5 meseci O.o | |
|
| |
TDI -*Dz@le<3plAwUsiCu*
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 12:05 | |
| Pikam od osnivanja kako hoces...a i sam znas ..!!! | |
|
| |
maQ
| Subject: fof d: 11/8/2010, 14:17 | |
| Skroz ste prsli ... :s ... igramo svi zajedno a vi tako ... i da je imao kakve veze ima ,kao da je toliko bitno :/ ... | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 15:38 | |
| Ima,zato sto smo mu verovali i mislili da nema. Jos laze i kaze da nema. Server je poceo sa radom pre 4-5 meseci i ja sam ga licno otvorio. :-D | |
|
| |
zly
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 15:41 | |
| - maQ wrote:
- Skroz ste prsli ... :s ... igramo svi zajedno a vi tako ... i da je imao kakve veze ima ,kao da je toliko bitno :/ ...
ahahhhahaahhaa - cHimi wrote:
- Moram i ja da se nadovezem na ovu temu.Neka je on vama
dao demo,ali slusaj dok sam ja drzao svoj public server,saznao sam za FIGHTER FFX,on se nevidi na demo-u niti na screnshootu,zato pazite sta radite..pozz ja mislim da dzale ima! SAMO CU DA SE SMEJEM - bretvel wrote:
- Dzale imao si wh. Da ti prevedem situaciju,leshnik je
bio nevidljiv,dali su mu glow. Mogao si da ga vidis samo ako si imao wh. Bravo admini volim vas. <3 Nisam gledao demo , a inace , moguce je videti coveka sa glow 0000 | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` 11/8/2010, 15:44 | |
| Niko ga drugi nije video osim njega,a i da nije bilo glowa bilo je par situacija gde se vidi da ima wh.. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: `eXtreme::|::Dz@le` | |
| |
|
| |
| `eXtreme::|::Dz@le` | |
|