| jeti | |
|
|
Author | Message |
---|
jeti
| Subject: jeti 15/7/2010, 17:46 | |
| Ako moze da se javi admin pa da objasni sto me banovao ... hvala | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 15/7/2010, 18:51 | |
| brate napisi lepo koji dan kada,koja mapa,koji ti nick bio?kako mogu ovako da znam.koje bio tu od admina??? | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 15/7/2010, 19:13 | |
| danas 10 minuta pre nego sto sam napravio topic .Igrao se nuke , nik jeti . Ne znam ko su vam admini ali u specu je bio korg ili tako nesto ,ako je on admin .. | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 15/7/2010, 19:23 | |
| ok saznacu koje pa cu da vidim sta se desilo.ostavi ip radi unbana ako je sve ok | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 15/7/2010, 21:52 | |
| Promenio sam ip danas dosta puta posto skidam nesto sa rapida tako da nemam pojma koji je bio kad sam banovan ... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: jeti 15/7/2010, 22:40 | |
| bas steta za tebe, a kad upadnes sa novim ip, postaraj se da ugasis wh. | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 15/7/2010, 23:01 | |
| Ma nebitno da li cete me odbanovati ili ne . Nego ti sad okaci demo pa da svi vide taj wh ... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 01:06 | |
| decko, nisam od juce. zavrsio si sa ovim serverom. | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 02:30 | |
| hhh tako tipicno ... evo posto ti niko nije objasnio kad si dobio admina ja cu . Pored komandi za kaznjavanje igraca za koje sam siguran da si ih naucio tipa amx_ban amx_kick amx_slay amx_gag postoji i par vrlo korisnih komandi a ticu se rada sa demo-om koji je glavni dokaz prilikom ban-a za cit . Posto je 3 glavne komande sto se ticu demo i to su :
1 record "ime demoa" 2 stop 3 viewdemo "ime demoa"
Prva komanda pocinje snimanje demoa , druga zaustavlja snimanje a sa trecom se pusta demo i otvara se zgodan player za pauziranje usporavaje i ubrzavanje demoa. Zao mi je sto to moram ja da ti objasnjavam ali biti admin ne znaci samo koristiti amx_tsay .Dovidjenja prijatno ... | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 11:34 | |
| demo je za novajlije. puno pozdrava od eXp tima. | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 11:39 | |
| - Korg.Rush wrote:
- demo je za novajlije. puno pozdrava od exp tima.
HAHAHA demo je za novajlije HAHAHAH simpatican decko xD ... nema demoa nema ban-a , tako je barem na ozbiljnim serverima pa nek hed admini odluce kakav server zele da imaju | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 12:06 | |
| ja ne znam sta ti hoces, decko. imao si wh, navatan si i banovan, zato sto, ako tebe niko nije naucio, pa moram ja, zabranjeno je igranje sa citom. i sta sad oces? isterujes neku nepostojecu pravdu? to sto si ga pametno koristio moze da zajebe nekog na tvojim "ozbiljnim" serverima, mene ne moze. znaci, mani se ovog servera i foruma i cituj negde drugde, brate. | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 12:28 | |
| hhh izgleda da ne razumes pa cu ti napisati velikim slovime NE MOZES DA BANUJES NEKOG BEZ DOKAZA ma koliko ti mislio da si u pravu cesto ce se desiti da pogresis , zato demo i sluzi da postavis ostalima da vide i da kazu svoje misljenje . Znam da ti sad smeta sto insistiram na demou ali jbg tvoja greska , sledeci put se neces zaletati . Pogotovo mi nije jasno ako si vec blejao u specu sto lepo nisi kucao record jeti ,sumnjam da bi ti oduzelo vise od 3 sekunde dragocenog vremena .Mozemo ovako do sutra ja da tvrdim da nemam ti da tvrdis da imam tako da nek hed admin odluci sta mu je ciniti , ali evo za kraj izvod iz vaseg pravilinika ... - Quote :
- ...
4. Ukoliko admin primeti neka cudna desavanja na serveru za nekog igraca,pritom dobije zalbe na team_say@ od strane drugih korisnika. Nakon nadgledanja igraca koji je prijavljen i ispostavi se da koristi neku vrstu (chit-a) njegova duznost je da uradi sledece: 5. Da uzme demo ili SS (screanshot) i da ga okaci na forum 6. Nakon zakljucivanja da neki igrac ima cit sledi opcija ban i pritom kacenje demo'a na forum ... Dovidjenja prijatno | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 12:51 | |
| Jeti,ostavi tvoj ID da te odbanujemo. Udji u kaunter,udji na bilo koji server na netu i kucaj u konzoli "status" (bez navodnika), i izacice ti nesto ovako JETI STEAM_0421:4141:412414 ili ako si protokol 47 VALVE_41:4124:1412412. Prekopiraj to i okaci ovde da budes odbanovan jer nema dokaza da si koristio cheat. | |
|
| |
Мали Влада
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 13:25 | |
| Бретвел ЈАЧИ НЕГО ИКАД !!! | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 13:36 | |
| | |
|
| |
zly
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 18:53 | |
| - jeti wrote:
- hhh tako tipicno ... evo posto ti niko nije objasnio kad si dobio admina ja cu . Pored komandi za kaznjavanje igraca za koje sam siguran da si ih naucio tipa amx_ban amx_kick amx_slay amx_gag postoji i par vrlo korisnih komandi a ticu se rada sa demo-om koji je glavni dokaz prilikom ban-a za cit . Posto je 3 glavne komande sto se ticu demo i to su :
1 record "ime demoa" 2 stop 3 viewdemo "ime demoa"
Prva komanda pocinje snimanje demoa , druga zaustavlja snimanje a sa trecom se pusta demo i otvara se zgodan player za pauziranje usporavaje i ubrzavanje demoa. Zao mi je sto to moram ja da ti objasnjavam ali biti admin ne znaci samo koristiti amx_tsay .Dovidjenja prijatno ... FAIL 3 playdemo a ostavi steam_id ... ako je p48 , ako je stari cs (valve) nemoj da se mucis kao sto ti je bretvel rekao i da nam dajes valve-id zato sto sa njim ne mozemo dupe da obrisemo vec idi u folder gde je instaliran cs i naci config file i obrisi ga ... | |
|
| |
bretvel
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 19:21 | |
| 3 nije fail, viewdemo je bolji. Moze i na valve da se brise ban iz ftp-a. Samo rlx. :-) | |
|
| |
jeti
| Subject: Re: jeti 16/7/2010, 19:35 | |
| - zly wrote:
FAIL 3 playdemo ... HH ne zaleci se Odbanovan sam Hvala ... moze ,delete ili sta vec ... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: jeti | |
| |
|
| |
| jeti | |
|