eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

jeti

Go down 
+2
eXp | pablo
jeti
6 posters
AuthorMessage
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: jeti   jeti Icon_minitime15/7/2010, 17:46

Ako moze da se javi admin pa da objasni sto me banovao ... hvala
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

jeti Empty
PostSubject: ///   jeti Icon_minitime15/7/2010, 18:51

brate napisi lepo koji dan kada,koja mapa,koji ti nick bio?kako mogu ovako da znam.koje bio tu od admina???
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime15/7/2010, 19:13

danas 10 minuta pre nego sto sam napravio topic .Igrao se nuke , nik jeti . Ne znam ko su vam admini ali u specu je bio korg ili tako nesto ,ako je on admin ..
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

jeti Empty
PostSubject: ///   jeti Icon_minitime15/7/2010, 19:23

ok saznacu koje pa cu da vidim sta se desilo.ostavi ip radi unbana ako je sve ok
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime15/7/2010, 21:52

Promenio sam ip danas dosta puta posto skidam nesto sa rapida tako da nemam pojma koji je bio kad sam banovan ...
Back to top Go down
Korg

Korg

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime15/7/2010, 22:40

bas steta za tebe, a kad upadnes sa novim ip, postaraj se da ugasis wh.
Back to top Go down
http://www.myspace.com/flamezshop
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime15/7/2010, 23:01

Ma nebitno da li cete me odbanovati ili ne . Nego ti sad okaci demo pa da svi vide taj wh ...
Back to top Go down
Korg

Korg

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 01:06

decko, nisam od juce. zavrsio si sa ovim serverom.
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 02:30

hhh tako tipicno ... evo posto ti niko nije objasnio kad si dobio admina ja cu . Pored komandi za kaznjavanje igraca za koje sam siguran da si ih naucio tipa amx_ban amx_kick amx_slay amx_gag postoji i par vrlo korisnih komandi a ticu se rada sa demo-om koji je glavni dokaz prilikom ban-a za cit . Posto je 3 glavne komande sto se ticu demo i to su :

1 record "ime demoa"
2 stop
3 viewdemo "ime demoa"

Prva komanda pocinje snimanje demoa , druga zaustavlja snimanje a sa trecom se pusta demo i otvara se zgodan player za pauziranje usporavaje i ubrzavanje demoa. Zao mi je sto to moram ja da ti objasnjavam ali biti admin ne znaci samo koristiti amx_tsay .Dovidjenja prijatno ...
Back to top Go down
Korg

Korg

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 11:34

demo je za novajlije. puno pozdrava od eXp tima.
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 11:39

Korg.Rush wrote:
demo je za novajlije. puno pozdrava od exp tima.
HAHAHA demo je za novajlije HAHAHAH simpatican decko xD ... nema demoa nema ban-a , tako je barem na ozbiljnim serverima pa nek hed admini odluce kakav server zele da imaju
Back to top Go down
Korg

Korg

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 12:06

ja ne znam sta ti hoces, decko. imao si wh, navatan si i banovan, zato sto, ako tebe niko nije naucio, pa moram ja, zabranjeno je igranje sa citom. i sta sad oces? isterujes neku nepostojecu pravdu? to sto si ga pametno koristio moze da zajebe nekog na tvojim "ozbiljnim" serverima, mene ne moze. znaci, mani se ovog servera i foruma i cituj negde drugde, brate.
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 12:28

hhh izgleda da ne razumes pa cu ti napisati velikim slovime NE MOZES DA BANUJES NEKOG BEZ DOKAZA ma koliko ti mislio da si u pravu cesto ce se desiti da pogresis , zato demo i sluzi da postavis ostalima da vide i da kazu svoje misljenje . Znam da ti sad smeta sto insistiram na demou ali jbg tvoja greska , sledeci put se neces zaletati . Pogotovo mi nije jasno ako si vec blejao u specu sto lepo nisi kucao record jeti ,sumnjam da bi ti oduzelo vise od 3 sekunde dragocenog vremena .Mozemo ovako do sutra ja da tvrdim da nemam ti da tvrdis da imam tako da nek hed admin odluci sta mu je ciniti , ali evo za kraj izvod iz vaseg pravilinika ...
Quote :
...
4. Ukoliko admin primeti neka cudna desavanja na serveru za nekog igraca,pritom dobije zalbe na team_say@ od strane drugih korisnika. Nakon nadgledanja igraca koji je prijavljen i ispostavi se da koristi neku vrstu (chit-a) njegova duznost je da uradi sledece:
5. Da uzme demo ili SS (screanshot) i da ga okaci na forum
6. Nakon zakljucivanja da neki igrac ima cit sledi opcija ban i pritom kacenje demo'a na forum
...
Dovidjenja prijatno
Back to top Go down
bretvel

bretvel

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 12:51

Jeti,ostavi tvoj ID da te odbanujemo. Udji u kaunter,udji na bilo koji server na netu i kucaj u konzoli "status" (bez navodnika), i izacice ti nesto ovako JETI STEAM_0421:4141:412414 ili ako si protokol 47 VALVE_41:4124:1412412. Prekopiraj to i okaci ovde da budes odbanovan jer nema dokaza da si koristio cheat.
Back to top Go down
Мали Влада

Мали Влада

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 13:25

Бретвел ЈАЧИ НЕГО ИКАД !!!
Back to top Go down
http://www.youjizz.com
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 13:36

STEAM_0:0:849258699
Hvala
Back to top Go down
zly

zly

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 18:53

jeti wrote:
hhh tako tipicno ... evo posto ti niko nije objasnio kad si dobio admina ja cu . Pored komandi za kaznjavanje igraca za koje sam siguran da si ih naucio tipa amx_ban amx_kick amx_slay amx_gag postoji i par vrlo korisnih komandi a ticu se rada sa demo-om koji je glavni dokaz prilikom ban-a za cit . Posto je 3 glavne komande sto se ticu demo i to su :

1 record "ime demoa"
2 stop
3 viewdemo "ime demoa"

Prva komanda pocinje snimanje demoa , druga zaustavlja snimanje a sa trecom se pusta demo i otvara se zgodan player za pauziranje usporavaje i ubrzavanje demoa. Zao mi je sto to moram ja da ti objasnjavam ali biti admin ne znaci samo koristiti amx_tsay .Dovidjenja prijatno ...

FAIL jeti 515912

3 playdemo jeti 515912
a ostavi steam_id ... ako je p48 , ako je stari cs (valve) nemoj da se mucis kao sto ti je bretvel rekao i da nam dajes valve-id zato sto sa njim ne mozemo dupe da obrisemo vec idi u folder gde je instaliran cs i naci config file i obrisi ga ...
Back to top Go down
bretvel

bretvel

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 19:21

3 nije fail, viewdemo je bolji. Moze i na valve da se brise ban iz ftp-a. Samo rlx. :-)
Back to top Go down
jeti

jeti

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime16/7/2010, 19:35

zly wrote:

FAIL jeti 515912
3 playdemo jeti 515912
...
HH ne zaleci se jeti 402787
Odbanovan sam
Hvala ... moze jeti 95026 ,delete ili sta vec ...
Back to top Go down
Sponsored content

jeti Empty
PostSubject: Re: jeti   jeti Icon_minitime

Back to top Go down

jeti
Back to top 
Page 1 of 1