| MJE GOODBYE :D | |
|
+5Srele eXp | pablo sallenis zly vekkii 9 posters |
Author | Message |
---|
vekkii
| Subject: MJE GOODBYE :D 13/7/2010, 11:59 | |
| Sinoc oko 4 sata konacno banovana.svaka cast zly,opravdao si adminsko mesto koje si dobio evo i link http://www.sendspace.com/file/yemive ali to nije sve...evo mog i njenog razgovora na msn-u 20 min kasnije kada je ja pitam da mi iskreno kaze da li ima a ona devojka ode offline... toliko o tome... | |
|
| |
zly
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 13/7/2010, 14:03 | |
| govedo , pa meni treba da proda , ne tebi | |
|
| |
sallenis
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 13/7/2010, 15:45 | |
| http://rapidshare.com/files/406737795/mje.rar
Evo i od mene jedan od desetak demo snimka koje sam napravio za MJE, wh i to botovski koriscen...tuga... Jadan Srele na ovim snimcima sto imam ubila ga je bar 20 puta hahahaha | |
|
| |
eXp | pablo
| Subject: /// 13/7/2010, 17:23 | |
| ja sam je jednom gledao usao u spec i napisao jedem ona se opustila i...gledao sam je celu mapu tada je igrala na valve imala je wh. ja joj kazem to ona kao jok igram na valve bolje mi radi.sada prica samnom i kaze mi evo pablo skinula sam p48 samo zbog tebe da te ovi ne bih smarali.ona je ladno i za to nasla wh i neke skripte i ako kao navodno na p48 ne moze ali moze sve znaci ovo kada je banovana juce je igrala na p48.ja sam joj rekao mozes da uzivas kada jednom odemo u kgb u lan igracemo na exp i ponovi polovicno tvoju igru i svaka cast. | |
|
| |
zly
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 13/7/2010, 20:05 | |
| - eXp | pablo wrote:
- ja sam je jednom gledao usao u spec i napisao jedem ona se opustila i...gledao sam je celu mapu tada je igrala na valve imala je wh.
ja joj kazem to ona kao jok igram na valve bolje mi radi.sada prica samnom i kaze mi evo pablo skinula sam p48 samo zbog tebe da te ovi ne bih smarali.ona je ladno i za to nasla wh i neke skripte i ako kao navodno na p48 ne moze ali moze sve znaci ovo kada je banovana juce je igrala na p48.ja sam joj rekao mozes da uzivas kada jednom odemo u kgb u lan igracemo na exp i ponovi polovicno tvoju igru i svaka cast. postoji cit za p48 , ali fora je bila da ban ne moze da se skine sa p48 ... Sada i za to postoji resenje , malo teze ali postoji , tako da ko zna-moze | |
|
| |
Srele
| Subject: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 15/7/2010, 02:11 | |
| ma smrdela je meni ova mala,nego sestra od ovog devojka od onog a mene ubija nanu joj.od sad rigorozna kontrola,imam par kandidata | |
|
| |
Korg
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 5/8/2010, 11:49 | |
| - Srele wrote:
- ...nego sestra od ovog devojka od onog...
pfhahahahaha | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 14/8/2010, 02:41 | |
| 1 put kad sam igrao sa njom vide sam da ima ,a ona kao igra za sound ma da ... providnjaci :cherry: ... | |
|
| |
+slowMotion - errorAIM+
| |
| |
DNI
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 14/8/2010, 09:41 | |
| Ja sam iskreno mislio da nije imala, bar na onim veljkovim demoima, ovaj cu morati da pogledam kad dodjem kuci, u svakom slucaju svaka cast. | |
|
| |
maQ
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D 14/8/2010, 18:07 | |
| bolje je igrala od svakog na Exp-u ... secam se da sam i grao sa Lesnikom i sa jos nekim a ona sam ... i oprala nas ali juce bez Wj i to na Snow | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: MJE GOODBYE :D | |
| |
|
| |
| MJE GOODBYE :D | |
|