eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Collateral i Leshnik .

Go down 
3 posters
AuthorMessage
bretvel

bretvel

Collateral i Leshnik . Empty
PostSubject: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime2/7/2010, 20:06

Collateralu i Leshniku su skinuti admini na 10 dana. Admini ce im biti vraceni. Od leshnika se ocekuje da promeni ponasanje na serveru i da ne koristi vulgarne reci,jer ce mu biti skinut admina na neodredjeno vreme. Collateral da se smiri malo,da CS shvati kao igru,da ne banuje nekog ako se steka ili psuje,zargonski da ohladi malo glavu.

Ja nemam nista protiv vas,voleo bi da budete najbolji admini i da se niko na vas ne zali. Nadam se da cete to biti,leshnik da bude primer ostalima kako treba da se ponasaju,a collateral da nauci da se ponasa kao obican igrac,a ne kao diktator. Prevrsili ste sve mere,mi nemamo vise strpljenja. Svi moraju da imaju ista prava!

Back to top Go down
bretvel

bretvel

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime2/7/2010, 20:08

Pravila su ista za sve. Svi koji se ne budu pridrzavali istih bice kaznjeni. Dosta smo gledali kroz prste. :shock:
Back to top Go down
bretvel

bretvel

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime2/7/2010, 20:28

Collateralu smanjena kazna sa 10,na 5 dana.
Back to top Go down
KRETENCINA

KRETENCINA

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime2/7/2010, 23:26

povodom ovoga.... ne treba mi admin, samo hocu slot i imunitet na kick, gag i ban, nishta vishe mi ne treba, nemam vishe strpljenja za admina, voice enable ce mi od sada biti na nuli da nemoram da slusham odredjene individue..... toliko od mene poz
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime3/7/2010, 00:31

nije to to kad ne mozes da se kurcis ovako cu samo da te prebijem i posle ce mi biti zao :/
Back to top Go down
http://www.zombo.com
KRETENCINA

KRETENCINA

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime3/7/2010, 02:28

dobro aj kad cemo tako necu koristit pincetu na tebi nego brate shpenadle cu ti zabadam u cibulje na ledjima Collateral i Leshnik . 515912)))))))
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime3/7/2010, 10:28

pa ja majmune nemam cibulje na ledjima

glavu cu ti otvoriti bre
ovako ces da se vracas kuci :scratch:
Back to top Go down
http://www.zombo.com
Sponsored content

PostSubject: Re: Collateral i Leshnik .   Collateral i Leshnik . Icon_minitime

Back to top Go down

Collateral i Leshnik .
Back to top 
Page 1 of 1