eXperience Public
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

mapcycle da se prosiri

Go down 
+7
eXp | pablo
DNI
vekkii
trainspott1ng
1N5 SILA
SpellCaster aka SpC
zly
11 posters
AuthorMessage
zly

zly

mapcycle da se prosiri Empty
PostSubject: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 11:24

de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_aztec
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_aztec

ima li jos koja mapa ???
Samo ponekad kad admin promeni igramo tuscan , clanmill1 , train mozda dust2002 ...
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 11:38

Све то стоји брате,али ако се промени на те мапе у лошем тренутку сервер се инстант испразни mapcycle da se prosiri 637658
Back to top Go down
1N5 SILA

1N5 SILA

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 14:43

miso ubaci da mape idu ovako

de_dust2
de_dust_aztec (nzm kako se pise mapa)
de_inferno
de_dust4ever
de_nuke
de_train
de_dust2006
de_tuscan
de_aztec
clan_mili
de_dust2_night
de_dust2002
Back to top Go down
http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 15:04

добар мепсајкл инса, и треба да се стави, па јеби га, биће 5-6 дана празнији сервер, ал кад тад људи ће морати да науче те мапе ако оне нон стоп се мењају и играју се на серверу.. пре ће их научити ако се играју него ако се не играју.. реално
Back to top Go down
http://www.zombo.com
vekkii

vekkii

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 18:25

super stevo,svidja mi se al msm da bi moglo jos tu da se doda i nuke_rarea...mapcycle da se prosiri 875770
Back to top Go down
zly

zly

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime31/5/2010, 19:52

vekk1* wrote:
super stevo,svidja mi se al msm da bi moglo jos tu da se doda i nuke_rarea...mapcycle da se prosiri 875770
i piranesi naravno mapcycle da se prosiri 515912
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime1/6/2010, 09:21

Ne moze mapcycle zato sto server varira... U jednom delu dana je pun, pa se isprazni i ponovo puni! Ne moze jednostavno tako, da se igra de_dust2 3 vs 3 i da se jure ljudi po mapi!
Back to top Go down
eXp | pablo

eXp | pablo

PostSubject: ///   mapcycle da se prosiri Icon_minitime1/6/2010, 14:18

sve ok u vezi ovih mapa ali ne mozemo da stavimo sve odjednom nego cemo tako svremena na vreme ubacivati po jednu mapu.bolja je ta varijanta
Back to top Go down
trainspott1ng

trainspott1ng

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime3/6/2010, 11:05

de_vertigo
Back to top Go down
http://www.zombo.com
zly

zly

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime3/6/2010, 22:57

eXp | pablo wrote:
sve ok u vezi ovih mapa ali ne mozemo da stavimo sve odjednom nego cemo tako svremena na vreme ubacivati po jednu mapu.bolja je ta varijanta
dobro , ali clan1mill ???? train ??? to su mape kao i nuke i inferno ... Standard .. Za ostale se slazem ( dustnight , 2002 forever tuscan piranesi itd.) da ih treba 1 po 1 ubacivati ..
Back to top Go down
DNI

DNI

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime4/6/2010, 00:38

Kao prvo, nisu standardne zato sto ih ne dobijas uz cs, kao drugo, od skoro smo poceli da ubacujemo mape, od mapcycle nece biti nicega, zato sto server varira iz sata u sat! u 16:00 moze se igrati 3 vs 3 de_dust2_2x2, a vec u 15:00 moze da se igra de_dust2 14 vs 14... A sto se tice mapa, pocelo je koriscenje!
Back to top Go down
cHimi

cHimi

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime3/8/2010, 03:21

Iako znam da se ja ovde najmanje pitam,cisto da pomognem.Ja sam vise za aztec0,i u svemu ovde nema de_train i de_tuscan po meni 2 mape koje ne dostaju.Pozz nadam se da sam pomogao mapcycle da se prosiri 515912
Back to top Go down
http://www.team-exper1ence.tk/  hahaha :)
+slowMotion - errorAIM+

+slowMotion - errorAIM+

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime11/8/2010, 23:40

Ubacite u mapcyl malo vishe da se igra tuscan cbble izbacite aztec jaka mi mapa mapcycle da se prosiri 86335
Back to top Go down
SpellCaster aka SpC

SpellCaster aka SpC

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime12/8/2010, 14:12

cHimi wrote:
Iako znam da se ja ovde najmanje pitam,cisto da pomognem.Ja sam vise za aztec0,i u svemu ovde nema de_train i de_tuscan po meni 2 mape koje ne dostaju.Pozz nadam se da sam pomogao mapcycle da se prosiri 515912

Проблем је у томе што су људи дебили и кад се пребаци на те две мапе (и на још пар) број играча знатно опадне..зато их и дајемо "ручно" mapcycle da se prosiri 515912
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime16/8/2010, 21:10

Spellcaster aka SpC wrote:
cHimi wrote:

Проблем је у томе што су људи дебили и кад се пребаци на те две мапе (и на још пар) број играча знатно опадне..зато их и дајемо "ручно" mapcycle da se prosiri 515912
moramo ih urazumiti .. po meni mapa de_cpl_strike1 je veoma dobra i nije dosadna mapa... dd2, inf i nuke su smorile mada nekad su dobrodosle da se server napuni ... ali bilo koja verzija azteca po meni nebi trebala da bude u mapcycle.. aztec je mapa na kojoj fps igracima koji imaju slabije kompove padne na 45-60 i nemoguce je za igru i problem kod tih mapa je sto se terori uvek stekaju i ct-ovi dobiju uvek mapu mapcycle da se prosiri 459193 znam da kada bi terori isli rush, osvajali runde ali ovo nije cw da ti mozes da ubedis 15 igraca da idu rush, svaki ce otici na svoju stranu i gotovo mapcycle da se prosiri 459193 ... imam da dodam da mapa tuscan uopste nije nova i nije komplikovana, kao sto mnogi vec znaju to je kopija clan1_milla .... igrao sam na jednom serveru na kojem se uopste ne igraju dd2 i nuke i server je pun uvek ... toliko od mene
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime16/8/2010, 21:12

DNI wrote:
Kao prvo, nisu standardne zato sto ih ne dobijas uz cs, kao drugo, od skoro smo poceli da ubacujemo mape, od mapcycle nece biti nicega, zato sto server varira iz sata u sat! u 16:00 moze se igrati 3 vs 3 de_dust2_2x2, a vec u 15:00 moze da se igra de_dust2 14 vs 14... A sto se tice mapa, pocelo je koriscenje!
to sto broj igraca na serveru varira nije nikakav problem, ako kojim slucajem se server isprazni admin moze da stavi mapu tipa de_dust2x2 a kad se server opet napuni da stavi na neku vecu :O
Back to top Go down
bretvel

bretvel

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime16/8/2010, 22:06

kalimero GOESWILDSTYLE! wrote:
DNI wrote:
to sto broj igraca na serveru varira nije nikakav problem, ako kojim slucajem se server isprazni admin moze da stavi mapu tipa de_dust2x2 a kad se server opet napuni da stavi na neku vecu :O

Nece admin biti uvek na serveru. Produzicemo mapcycle sigurno za de_fact,svima se svidja mapa. Ekstra je.
Back to top Go down
kalimero

kalimero

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime17/8/2010, 11:21

bretvel wrote:
kalimero GOESWILDSTYLE! wrote:
DNI wrote:

Nece admin biti uvek na serveru. Produzicemo mapcycle sigurno za de_fact,svima se svidja mapa. Ekstra je.
slazem se za de_fact, ali bretvel na expu uglavnom uvek ima admina, ne retko ih ima i 5,6 btw vi odlucite ja sam samo dao moj predlog
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: mapcycle da se prosiri   mapcycle da se prosiri Icon_minitime

Back to top Go down

mapcycle da se prosiri
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Novi mapcycle.
» Frendly Fire i MapCycle