|
|
| Author | Message |
|---|
Korg

| Subject: Bela slova 20/10/2010, 14:07 | |
| zahtevam da se vrate bela slova i to pod hitno. moze se uraditi analiza admina koji ih zloupotrebljavaju, pri cemu ja nisam jedan od njih. bela slova su najbolji vid skretanja paznje igracima i ne mogu vise da gledam igrace kako se na inf stekaju u kuci, na nuke na krovu, na dd2 u tt bazi... ljudi ne obracaju paznju na chat dok igraju, amx_say i slicno. dakle, bela slova nazad, pa ko se kurcebeca, reagujte... ali ovako vise ne moze. |
|
 | |
vekkii

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 14:15 | |
| ovaj topic je napisao nakon sto smo ja i korg imali problem sa opomenama za mrdanje iz kuce...na amx_say niko ne jebe ni 2 posto...zahtevam da se bar odredjenim ozbiljnim adminima vrate bela slova...ne morate meni ali nek bar jos 4-5 njih imaju |
|
 | |
trainspott1ng

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 15:11 | |
| nek se svima vrate bela slova, pa ko prvi zloupotrebi, cao zdravo. moje misljenje |
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 15:42 | |
| apsolutno smatram da treba da se vrate velji, saletu, tandiju (mada ih ni ne koristi, ko ga jebe, ne treba njemu  ), SAWULJI i meni. vrvtno ima jos, al ne mogu sad da se setim... ae speljo, molim te da reagujes. hvala. |
|
 | |
tandi

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 15:45 | |
| Znaci trainu ne vracajte... ako njemu vratite posle 5 minuta ponovo ce te mu oduzeti  :*  KORG ZA PRECEDNIKA!!  |
|
 | |
tandi

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 15:47 | |
| tandiju (mada ih ni ne koristi, ko ga jebe, ne treba njemu  ) [/quote] Pa korg sisu ti poljubim nemoj si takav...  |
|
 | |
trainspott1ng

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 17:03 | |
| ПИЧКЕ |
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 17:23 | |
| haha <3 ae samo da se neko javi i da resi ovu grozotu od gestapovskog rezima.. ovo sve vise lici na radno mesto, a ne na cs server... speljo, znaci javi se, covece. |
|
 | |
trainspott1ng

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 17:25 | |
| | korg.rush wrote: | | grozotu od gestapovskog rezima.. ovo sve vise lici na radno mesto, a ne na cs server... |
hahahahahahahaahhahaahhaah 
<2
|
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 17:40 | |
| cuti ti, i ti si samo sraf u sistemu, najobicnija statistika, hahaha  |
|
 | |
SpellCaster aka SpC

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 18:14 | |
| Ја сам човек студент,имам обавезе,ово оно..Вратио сам некима,али имајте у виду да УВЕК НЕКО НИЈЕ ЗАДОВОЉАН! Када будем ставио једном,доћи ће други и рећи :"Па дао си њему,а нећеш мени" и тако даље.. |
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 19:19 | |
| ^ tako je! "tebi nisam jer ne umes da ih korstis". ne vidim u cemu je problem. to je ko da sad ja se izdrkavam zato sto nisam head admin, ili nemam isti access kao npr ti Oo. brate, bela slova ima onaj koji ih koristi onako kako je i zamisljeno, a onaj koji pise "strale jebem ti mamu i budjavu picku" taj ih nema... msm da je jasno ko dan... hvala na intervenciji, btw <3 |
|
 | |
trainspott1ng

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 19:22 | |
| ја никад нисам написао страле јебем ти маму у буђаву пичку! |
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 20/10/2010, 19:24 | |
| haha  da, realno, to je istina...  KOMAN ZA KOMANDOSA! :lol!: |
|
 | |
Korg

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 01:43 | |
| ok, nisam nervozan, ali ljudi... nemam bela slova, nemam amx_transfer, ne mogu da bacam haludze citerima, dakle ljudi sta se desava sa serverom?! |
|
 | |
Buraz

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 11:28 | |
| Na serveru je zeshca kriza za belim :affraid: TREBA NAM BELOOOOOOOOOOOOOO :twisted: :lol!: :lol!: :lol!: |
|
 | |
SpellCaster aka SpC

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 13:14 | |
| | korg.rush wrote: | | ok, nisam nervozan, ali ljudi... nemam bela slova, nemam amx_transfer, ne mogu da bacam haludze citerima, dakle ljudi sta se desava sa serverom?! |
Халуцинације су искључене од стране KGB Hosting support-a зато што,по њима,сервер због њих и још пар плагинова закуцава... |
|
 | |
vekkii

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 13:19 | |
| miso brate vrati onome za koga mislis da je ozbiljan i ko nece zloupotrebiti bela slova...a ja jebeno necu ovako da igram jer ne mogu da bacam ni ja haludze i ne mogu da upozoravam debile da se mrdaju iz kuce i sa terase,i sa krova i sa spona itd itd itd...znaci mislim da nama koji smo savesni admini i koji znamo sta radimo treba da nam se vrati sve...a ako te neko bude smarao da mu vratis a ti mislis da on ne treba da ima sve to,tako mu i reci...reci mu "brate jbg,te komande imaju oni koji znaju da ih koriste.." ako im nesto nije jasno ili imaju pitanje prosledi ih do mene da im ja objasnim sto ne mogu da imaju bela slova...moj broj 063-8776623... jedan sam od prvih 5 ljudi koji su usli na server od kad postoji,pre 2 meseca sam dao 1500 dinara za server jer niko nije hteo da pomogne,nikad niko nije imao ni jednu primedbu na mene i uvek ispostujem sve a nemam pola osnovnih komandi...evo po meni kome bi sve trebalo da se vrate komande pored mene...korgu,tandiju,trainu,saletu,sawulji,randji...izvinite ako sam nekoga zaboravio ici cu edit kasnije ako jesam...i da,da ne bude zabune,ne kazem da su ostali losi admini,daleko od toga....sve,ali bukvalno sve admine gotivim mnogo i svi su super bas bas...samo ove ljude sam naveo kao najozbiljnije,i kao ljude koji ne bi zloupotrebili ovo... |
|
 | |
SpellCaster aka SpC

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 13:32 | |
| | vekk1* wrote: | miso brate vrati onome za koga mislis da je ozbiljan i ko nece zloupotrebiti bela slova...a ja jebeno necu ovako da igram jer ne mogu da bacam ni ja haludze i ne mogu da upozoravam debile da se mrdaju iz kuce i sa terase,i sa krova i sa spona itd itd itd...znaci mislim da nama koji smo savesni admini i koji znamo sta radimo treba da nam se vrati sve...a ako te neko bude smarao da mu vratis a ti mislis da on ne treba da ima sve to,tako mu i reci...reci mu "brate jbg,te komande imaju oni koji znaju da ih koriste.." ako im nesto nije jasno ili imaju pitanje prosledi ih do mene da im ja objasnim sto ne mogu da imaju bela slova...moj broj 063-8776623... jedan sam od prvih 5 ljudi koji su usli na server od kad postoji,pre 2 meseca sam dao 1500 dinara za server jer niko nije hteo da pomogne,nikad niko nije imao ni jednu primedbu na mene i uvek ispostujem sve a nemam pola osnovnih komandi...evo po meni kome bi sve trebalo da se vrate komande pored mene...korgu,tandiju,trainu,saletu,sawulji,randji...izvinite ako sam nekoga zaboravio ici cu edit kasnije ako jesam...i da,da ne bude zabune,ne kazem da su ostali losi admini,daleko od toga....sve,ali bukvalno sve admine gotivim mnogo i svi su super bas bas...samo ove ljude sam naveo kao najozbiljnije,i kao ljude koji ne bi zloupotrebili ovo... |
Ајде само следећи пут пре него што ме испљујеш,провери како заиста стоје ствари... |
|
 | |
vekkii

| Subject: Re: Bela slova 21/10/2010, 13:47 | |
| | Spellcaster aka SpC wrote: | | vekk1* wrote: | miso brate vrati onome za koga mislis da je ozbiljan i ko nece zloupotrebiti bela slova...a ja jebeno necu ovako da igram jer ne mogu da bacam ni ja haludze i ne mogu da upozoravam debile da se mrdaju iz kuce i sa terase,i sa krova i sa spona itd itd itd...znaci mislim da nama koji smo savesni admini i koji znamo sta radimo treba da nam se vrati sve...a ako te neko bude smarao da mu vratis a ti mislis da on ne treba da ima sve to,tako mu i reci...reci mu "brate jbg,te komande imaju oni koji znaju da ih koriste.." ako im nesto nije jasno ili imaju pitanje prosledi ih do mene da im ja objasnim sto ne mogu da imaju bela slova...moj broj 063-8776623... jedan sam od prvih 5 ljudi koji su usli na server od kad postoji,pre 2 meseca sam dao 1500 dinara za server jer niko nije hteo da pomogne,nikad niko nije imao ni jednu primedbu na mene i uvek ispostujem sve a nemam pola osnovnih komandi...evo po meni kome bi sve trebalo da se vrate komande pored mene...korgu,tandiju,trainu,saletu,sawulji,randji...izvinite ako sam nekoga zaboravio ici cu edit kasnije ako jesam...i da,da ne bude zabune,ne kazem da su ostali losi admini,daleko od toga....sve,ali bukvalno sve admine gotivim mnogo i svi su super bas bas...samo ove ljude sam naveo kao najozbiljnije,i kao ljude koji ne bi zloupotrebili ovo... |
Ајде само следећи пут пре него што ме испљујеш,провери како заиста стоје ствари... |
klasika..covek koji se ljuti uvek za sve...stavi pod quote to gde sam te ispljuvao O.o |
|
 | |
|