CalendarFAQHomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 

SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
KRETENCINA

PostSubject: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   17/8/2010, 18:02

Ok izvalio sam da je meni skinut admin, zeleo bih da znam zashto, uh cek, ZAHTEVAM da znam zashto.... Ne zelim da cujem nikakve price tipa "ko si ti da trazish objashnjenje ili nemash ti pravo nishta da zahtevash" i zeleo bih da znam KO mi je skinuo admina!!!!!

POD HITNO
Back to top Go down
View user profile
1N5 SILA

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   17/8/2010, 19:38

Bretvel i ja smo razmatrli o tome da ti se skine admin posto se stalno neko zalio zbog tebe kako banijes kikujes gagujes bez razloga evo , bas sam kopitao sta su mi pisali na msn i na steam

player : Brate onaj leshnik je debil od admina samo se dere na mic i psuje
kome ste vi dali admina...

player2 : Danas sam dobio ban od leshnika zato shto sam reko njegovom drugaru
da ne psuje...

player3 : Ne moze da se igra uopste od onog retardiranog mica , a i onaj
lesnik samo psuje ,ja nisam verovao kada sam video da je admin

player4 : Kada nadjete normalne admine mozda i dodjem na server..

player5 : Ae bre opomeni onog lesnika za mic samo kenja nesto a kada mu neko
kaze nesto za to on ga gag

Ja koliko znam svi mi smo ti rekli da manje se glupiaras ti si reko ok i nisi hteo da nas poslusas pa ti je bio skinut admin vec 1 a sada opet isto...

ImageShack.us

Last edited by force.1nsaaa on 17/8/2010, 20:37; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
cHimi

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   17/8/2010, 20:06

Ovo sam cekao..Necu nista da pricam screnshoot sve govori..

Back to top Go down
View user profile http://www.team-exper1ence.tk/  hahaha :)
fAKIR ili ti I Like

PostSubject: tako ti i treba    17/8/2010, 20:40

Juce negde oko 8 sati udjem na pub da igram pod nick ra7er i desi se sledece igra se dd2... neki lik iz ct ubije nekog lika iz ts i taj lik pocne da psuje citiram "kako si znao picka ti materina mrtva" i ja na to ej al klosaru oladi nije ti ovo ulici i tu se umesa lesnik sta si ti ovde i pocne nesto da sere i ja mu kazem ko si ti da mi naredjujes i on me gag i ja mu na admin say napisem i ti si sad opasan videcemo mi jos ... i lesnik meni belim slovima "ZA PRETNJU ADMINU IDE BAN Smile)) I BAN ME... i jos nesto kad god udje lesnik na serwer urlice kao da je rodjen u stali ne moze da se igra on njega non-stop!!
Back to top Go down
View user profile
cHimi

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   17/8/2010, 20:59

Факир друже,знам о чему причаш..Не знам да ли знате мали стефан(имагинатион) прича на миц,и сви га готивимо..Међутим када је ту лешник мали стефи попије гаг па чак 1440 минута..
Back to top Go down
KRETENCINA

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 00:53

Ok poshto svi volite da se pravite pametni a nekako po mom mishljenju ne ide vam uopshte,
hvala bogu poshtujem svoje mishljenje, todore tebe izuzimam, stevo pricalo smo i toj veceri za hp dodavanje i slozio si se samnom
dodavanje tog ss-a je totalno nepotrebno....
OVAKO fakir, NEMOJ DA LAZESH LJUDE OVDE dete jedno, psovao si i lepo sam ti rekao nemoj da psujesh, naravno ti si se napravio pametan
kao i svi ostali naduveni klinci "zeljni" batina i onda krenuo meni da kenjash, kao ovo ono, jebe se meni shto ti znash ovog ili onog
nisi mi nikakav faktor u zivotu i za onakvo psovanje admina dajem ban na keca, to shto si ti posle rekao kao to sam ja fakir ovo ono, znash kako mi
zvone muda..... (eeeeeee a ti rece svaki put kad udjesh na server, pa nisam te video bash neko vreme, koje ti to poredjenje pravish tu a????)

Oni klinci koji se vama zale za psovanje, ako nisu skapirali da je sprdnja njihova krivica, kolko znam svaki put kad psujem lepo oslovim coveka
i to su uglavnom korg ili rema ili velibor ili ne znam ko, nevazno ali do sada nisam opsovao nikog drugog koga ne znam osim ako ne krene prvi
da me psuje, u tom slucaju ne koristim admina za izivljavanje ili banovanje jer ja jednostavno ne mislim da je zasluzio ban samo na osnovu toga
iako sam admin necu banovati, osim ako nije neko ko me uopshte ne poznaje a igra vec neko vreme na serveru, za to gagujem, kikujem, banujem
mnogo ljudi mi je dalo podrshku za tako neshto i ako procitaju ovo potvrdice, a ako ne izvale ma beje mi se..... inace uopshte ne trpim kurcenje klinaca
na serveru, kao neki klinac koji je krenuo da govori ae bre tishina na taj mic debili jedni, pobicu vas, prvo sam krenuo da ga zajebavam a onda da
ga psujem, iz kog razloga zapitacete se??? pa jednostavno iz tog razloga da mu pokazem da je niko i nishta....

Ja sam odavno rekao da postoji mnogo nepravilnosti na nashem serveru i niko me nije slushao, svi su rekli opushteno a oduvek je bila govorancija, ocemo
ozbiljan server ovo ono..... e pa kurac, nece da moze...
reci cu vam ovako, jebe mi se za admina vishe, i nemam nameru da se raspravljam sa ljudima, bretvel je korektan a verujem da je cuo mozda jednu
stranu price ako ne i cetvrtinu te jedne strane i stvarno necu da se objashnjavam, a drugo stevo, pravo da ti kazem nemam ama bash nikakvo mishljenje
o tebi, a sada shta cesh ti reci na ovo mogu opet da ti kazem kao shto sam i gore govorio, ama bash mi se beje.... jednostavno nije mi vishe toliko vazno
na serveru je previshe stvari dozvoljeno, tipa vrishtanje na mic ovo ono, kad jedan dvojica vrishte ne zale se, kad ja krenem neshto da kenjam svi se zale???

e pa dragi milojko nece da moze...... razumesh? ili treba da crtam.....

chimi, ja ne znam shta tebi decko smeta, kolko znam i veoma sam siguran u to tebi do sada nisam nishta rekao, mozda jednom, 2 3 puta tipa aaa shtekaro
jebi se, ali i debil moze da shvati da je iz zajebancije, osim ako nisi tezak kompleksash, mada vecina klinaca jeste.....

to shto se neko zalio na ban??? ne banujem a da nisam siguran da nema wh, znaci 100% siguran PLJUS ban, drugo jedino gagujem ljude koji previshe
smaraju ili su bezobrazni, kick isto posle opomene, ja koliko znam to jeste pravilo, trece kenjam na mic jedino NA POCETKU RUNDE ili pred kraj kad
ostanem sam ILI kad ima bash malo ljudi pa se zajebavamo, kome to smeta VOICE ENABLE 0 .... CETVRTO CHIMI DECKO, TI OCEKUJESH DA JA BANUJEM
NEKOG SAMO NA OSNOVU TOGA SHTO SI MI TI REKAO DA ON IMA WH????? PA DECKO TO NI NA JEDNOM SERVERU NE MOZE TAKO, gledao sam lika
i tek poshto sam JA kao admin KOJI ga je GLEDAO zakljucio da imam osnovu da ga banujem banovao..... PETO I NAJVAZNIJE ALO BRE, JEL JA TREBA TOKOM
RUNDE DA SLUSHAM NEKOG KLINCA KAKO MI RAZVLACI GLAS O TOME KAKO JE JEO SLADOLED DOK POKUSHAVAM NESHTO, BILO SHTA DA CUJEM NA SLUSHKAMA
SAMO ZATO SHTO JE TEBI TO SLATKO?????? hvala bogu te mogu da ga gagujem i SVAKI put sam PO PRAVILIMA IMAO OSNOVU DA GA GAGUJEM BIO ON KLINAC
ILI NE (I DO SADA NIKOG NISAM GAGOVO SAMO ZATO SHTO SU SE ZALILI NA MENE, GAGOVO SAM SAMO ZA BEZOBRAZLUK////DO SADA NIKOG NISAM BANOVO
SAMO ZATO SHTO SU REKLI NEKOM MOM "DRUGARU" DA NE PSUJE A TI DECKO AKO VERUJESH U TO SVAKA CAST , SKIDAM KAPU)

inace ako mislite da se nisam smirio, ajde pitajte korga ili ne znam koga ko non stop bleji na serveru da li smaram kao pre, po mom mishljenju smanjio sam,
koliko? niste rekli koliko al sam smanjio

AJDE STEVO SADA DA TE VIDIM, DOBIO SI PRIGOVORE NA STEAM-U , OD KOGA, OD NEKOG KOME JE NESHTO ZASMETALO A? E PA DA JE MENI SVAKI PUT
ZASMETALO NESHTO SHTO SI TI ILI NEKO DRUGI URADIO, PA DECKO, SVAKI MOJ TOPIC BI BIO ZAKLJUCAN JER BI IH BILO TOLIKO DA BI SE SVI SMORILI

al ne zalim se za razliku od mnogo njih koji misle da su baje (vasha rec )

ma nevazno, rekoh da se pokenjam ovde maximalno, ne zelim admina nazad ako promenite mishljenje, ne zelim admina ni po koju cenu, veoma retko cete me od
sada videti na serveru, jer bih verovatno svakog ko bi mi zasmetao oterao u pizdu lepu materinu a IMA IH MNOGO

tako da vozdra momci, lepo mi se provodite na serveru
Back to top Go down
View user profile
cHimi

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 01:02

Лешник,саветујем ти 2 сата дневно у библиотеци читајући.Него занемарићу то,па да кренем овако: под 1: Ја теби тада нисам никог пријавио за вх под 2:Кога ти на слици називаш мајмуном?! Одакле ти моћ? На основу силе свог админа можеш да нас називаш мајмунима,да се церекаш на миц.под3: За искомплексиране клинце,нисам клинац,немам комплекс ГОВОРИ У ЈЕДНИНИ..Немој ми шта замерити,ништа лично.Срећну кантерашку каријеру ти желим.
Back to top Go down
vekkii

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 01:33

necu da komentarisem nista,samo cu reci da mozda ovo nije trebalo da se desi,pod 1.zato sto ovim skidanjem nece nista spreciti i dalje rasulo na serveru ,pod 2.kakav je vajs bio sad je mala beba...i pod 3.lesnik,ja,pablo,bretvel,insaa smo prvih 5 ljudi koji su usli na ovaj server od kada je nastao i mozda ovo nije nacin da se postupi sa vajsom...al ok...ne zelim da se mesam...sto se mene tice,mislim da ce biti malo smornije sad jel ovim skidanjima ostajem sve manje zajebanata na serveru a time se gubi stalna ekipa (primer..lesnik ode i za njim odu lepinja,kesten,guza,boza,strela...lupio sam sad ali tako ide npr.),a druga stvar....CHIMI BRATE KO SI TI KOJI KURAC ???? kad si usao na server 1 put? pre 2 nedelje i vec si otvorio 30 topic-a na forumu,zalis se na sve,trazis admina...alooo decko trainspotting je igrao 3 meseca bez prestanka i dali smo mu admina iz razloga sto je tu od pocetka i super je lik...ti ovim spamovanjem ne da neces dobiti admina,neko cu da trazim darkness-ov pw i da te banujem sa foruma...dosta bre vise...
pun mi kurac novih ljudi koji se ponasaju ko da je njihov server..
bez ikakvog redirekta nam je server pun 80% dana i sve sljaka super i sad se nadju neki novi da mi daju predloge...more mars!
Back to top Go down
View user profile
cHimi

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 01:42

Веки..ја нисам ушао пре 2 недеље,ушао сам средином Јуна.Не бојим се ни тебе ни замрзавања мог профила.Ја тебе нисам увредио ни једног тренутка.Овим постом завршавам своју каријеру на еХпериенце.Срећан рад вам желим,био бих срећан кад бих ми једног дана дошла да жеља да се вратим на еХп..Просто сам разочаран о свему овоме,само сам поставио слику,никог нисам увредио(барем се надам,извините сви ви који сте се пронашли увређени на мом посту).Довиђења еХпериенце.
Back to top Go down
kalimero

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 01:47

nije da branim lesnika ali decko je u pravu sto se tice psovanja kad god je psovao, govorio je to korgu, remi i jos nekom od admina ali cisto radi zajebancije .. onda taj mali imagination je stvarno smor trtlja na mic 3 mape uzastopno, gluposti kojekakve smislja neke planove, ispituje remu sto ga ne voli, zasto strale nece da mu se javi i tako, jos plus ima glas ko ona zvizdaljka za pse ... sto se tiche psovanja jeste da malo preteruje ali nek se javi neko kome nije zanimljivo kad lesnik udje na server, ovde na forumu su svi opasni i onaj fakir (smrad mali) malo pre je usao na server i poceo da podjebava lesnika tipa "aj me sad banuj" , "neces ti vise imati admina, garantujem ti i tako to"
Back to top Go down
View user profile
1N5 SILA

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 01:52

Tebi ne moze nista ni da smeta jer nisi ni komunicirao samnom tako da dzaba si pisao tu recenicu koja nema veze sa mozgom ,a i pre svega ja sam ispao fer i korektan prema svima , pricali smo o tom adminu naparvili smo dogovor da se smanje sve gluposti e dva tri dana kasnije sam ja dobijao te zalbe opet sam reko smirice se ali nisi... a i to sto nemas nikako misljenje o meni bas me boli... meni je bitno samo misljenje ljudi sa kojima provodim vreme i koje bas bas gotivim, ne zelim da se raspravljam vise niti prepirem imao si sansu da budes admin da se zajebavas (pristojino) ali i tu sansu si uprskao , izgleda da ti nije bilo dovoljno kada ti je bretvel skinuo admina prvi put i jos nasao si da se zalis a radio si sta si hteo sto neki drugi admini ne smeju ni da pomisle..
Back to top Go down
View user profile http://steamcommunity.com/groups/eXp-pub
DNI

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 09:38

fAKIR ili ti I Like wrote:
Juce negde oko 8 sati udjem na pub da igram pod nick ra7er i desi se sledece igra se dd2... neki lik iz ct ubije nekog lika iz ts i taj lik pocne da psuje citiram "kako si znao picka ti materina mrtva" i ja na to ej al klosaru oladi nije ti ovo ulici i tu se umesa lesnik sta si ti ovde i pocne nesto da sere i ja mu kazem ko si ti da mi naredjujes i on me gag i ja mu na admin say napisem i ti si sad opasan videcemo mi jos ... i lesnik meni belim slovima "ZA PRETNJU ADMINU IDE BAN Smile)) I BAN ME... i jos nesto kad god udje lesnik na serwer urlice kao da je rodjen u stali ne moze da se igra on njega non-stop!!

Ja sam onaj koji ga je ospovao! Ti si bio tu i prepirao si se sa adminom i dobio ban!
Back to top Go down
View user profile
DNI

PostSubject: Re: SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik   18/8/2010, 10:02

Stevo, tema ne moze da ide na lock!

Ovako, 1. Chimi nije ti mesto da se mlataras ovde, napisao je bio da ce da ga banuje, ako ima, kada pogleda, decko gotivan si, ali poceo si da me smaras kao i maq sa kojim sam razresio sve sto smo imali, server postoji duze i to 3 puta duze nego sto si ti na njemu!

2. Stvar, Ljudi dobijaju imunitet koji ga ne zasluzuju!!! SkS, ZeX i neprestano pricaju, ja ne mogu da ih gag, al ne mogu da ih i slusam, voice_enable 0 ne mogu da kucam zato sto sam admin i moram da cujem ko sta prica!!! A i izvini Strale, ali brate, on prica vise od leshnika i dernja se!

3. Ja sam intervenisao na leshnika, u odnosu na ranije, pre nego sto smo pricali o tome Stevo, decko se mnogo popravio i smirio!

4. Cekam misu, SpC-a da se vrati da ubacimo /mute opciju da se za igraca blokira voice od zeljenje osobe...

5. Stevo, ako ti se zale, neka ti se zale ljudi koji non stop igraju ovde, a ne oni koji su prvi put usli na server, ja znam i verujem da postoji veliki broj nepravilnosti, ali leshnik nije jedna od glavnih!

6. Mali imagi dobija gag zato sto decko vristi, i mali je gotivan, ali kad se sprdamo, pored njega i ko nece da ga slusa moci ce da ga iskljuci preko /mute!

Sve u svemu verujem da Leshniku ne zasluzuje da mu se skine admin, jer je jedan od prvih koji je krocio na server, redovan igrac, i koliko god vi njega prozivali za ponasanje, korektan admin... Toliko od mene!

I PONAVLjAM, OVA TEMA NE IDE NA LOCK! Ovo nije problem na serveru (tehnicki) ili prijava za ligu pa da se stavi lock, kao i ti Stevo, drugi ovde imaju pravo da iznesu svoje misljenje!
Back to top Go down
View user profile

SKINUT ADMIN LESHNIKU??????????? by leshnik

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» Admin help
» Admin Spectate Bug
» AMX commands for Admin
» Ukraine's Admin Application
» Hi Admin its me Batman/Superman