Ok poshto svi volite da se pravite pametni a nekako po mom mishljenju ne ide vam uopshte,
hvala bogu poshtujem svoje mishljenje, todore tebe izuzimam, stevo pricalo smo i toj veceri za hp dodavanje i slozio si se samnom
dodavanje tog ss-a je totalno nepotrebno....
OVAKO fakir, NEMOJ DA LAZESH LJUDE OVDE dete jedno, psovao si i lepo sam ti rekao nemoj da psujesh, naravno ti si se napravio pametan
kao i svi ostali naduveni klinci "zeljni" batina i onda krenuo meni da kenjash, kao ovo ono, jebe se meni shto ti znash ovog ili onog
nisi mi nikakav faktor u zivotu i za onakvo psovanje admina dajem ban na keca, to shto si ti posle rekao kao to sam ja fakir ovo ono, znash kako mi
zvone muda..... (eeeeeee a ti rece svaki put kad udjesh na server, pa nisam te video bash neko vreme, koje ti to poredjenje pravish tu a????)
Oni klinci koji se vama zale za psovanje, ako nisu skapirali da je sprdnja njihova krivica, kolko znam svaki put kad psujem lepo oslovim coveka
i to su uglavnom korg ili rema ili velibor ili ne znam ko, nevazno ali do sada nisam opsovao nikog drugog koga ne znam osim ako ne krene prvi
da me psuje, u tom slucaju ne koristim admina za izivljavanje ili banovanje jer ja jednostavno ne mislim da je zasluzio ban samo na osnovu toga
iako sam admin necu banovati, osim ako nije neko ko me uopshte ne poznaje a igra vec neko vreme na serveru, za to gagujem, kikujem, banujem
mnogo ljudi mi je dalo podrshku za tako neshto i ako procitaju ovo potvrdice, a ako ne izvale ma beje mi se..... inace uopshte ne trpim kurcenje klinaca
na serveru, kao neki klinac koji je krenuo da govori ae bre tishina na taj mic debili jedni, pobicu vas, prvo sam krenuo da ga zajebavam a onda da
ga psujem, iz kog razloga zapitacete se??? pa jednostavno iz tog razloga da mu pokazem da je niko i nishta....
Ja sam odavno rekao da postoji mnogo nepravilnosti na nashem serveru i niko me nije slushao, svi su rekli opushteno a oduvek je bila govorancija, ocemo
ozbiljan server ovo ono..... e pa kurac, nece da moze...
reci cu vam ovako, jebe mi se za admina vishe, i nemam nameru da se raspravljam sa ljudima, bretvel je korektan a verujem da je cuo mozda jednu
stranu price ako ne i cetvrtinu te jedne strane i stvarno necu da se objashnjavam, a drugo stevo, pravo da ti kazem nemam ama bash nikakvo mishljenje
o tebi, a sada shta cesh ti reci na ovo mogu opet da ti kazem kao shto sam i gore govorio, ama bash mi se beje.... jednostavno nije mi vishe toliko vazno
na serveru je previshe stvari dozvoljeno, tipa vrishtanje na mic ovo ono, kad jedan dvojica vrishte ne zale se, kad ja krenem neshto da kenjam svi se zale???
e pa dragi milojko nece da moze...... razumesh? ili treba da crtam.....
chimi, ja ne znam shta tebi decko smeta, kolko znam i veoma sam siguran u to tebi do sada nisam nishta rekao, mozda jednom, 2 3 puta tipa aaa shtekaro
jebi se, ali i debil moze da shvati da je iz zajebancije, osim ako nisi tezak kompleksash, mada vecina klinaca jeste.....
to shto se neko zalio na ban??? ne banujem a da nisam siguran da nema wh, znaci 100% siguran PLJUS ban, drugo jedino gagujem ljude koji previshe
smaraju ili su bezobrazni, kick isto posle opomene, ja koliko znam to jeste pravilo, trece kenjam na mic jedino NA POCETKU RUNDE ili pred kraj kad
ostanem sam ILI kad ima bash malo ljudi pa se zajebavamo, kome to smeta VOICE ENABLE 0 .... CETVRTO CHIMI DECKO, TI OCEKUJESH DA JA BANUJEM
NEKOG SAMO NA OSNOVU TOGA SHTO SI MI TI REKAO DA ON IMA WH????? PA DECKO TO NI NA JEDNOM SERVERU NE MOZE TAKO, gledao sam lika
i tek poshto sam JA kao admin KOJI ga je GLEDAO zakljucio da imam osnovu da ga banujem banovao..... PETO I NAJVAZNIJE ALO BRE, JEL JA TREBA TOKOM
RUNDE DA SLUSHAM NEKOG KLINCA KAKO MI RAZVLACI GLAS O TOME KAKO JE JEO SLADOLED DOK POKUSHAVAM NESHTO, BILO SHTA DA CUJEM NA SLUSHKAMA
SAMO ZATO SHTO JE TEBI TO SLATKO?????? hvala bogu te mogu da ga gagujem i SVAKI put sam PO PRAVILIMA IMAO OSNOVU DA GA GAGUJEM BIO ON KLINAC
ILI NE (I DO SADA NIKOG NISAM GAGOVO SAMO ZATO SHTO SU SE ZALILI NA MENE, GAGOVO SAM SAMO ZA BEZOBRAZLUK////DO SADA NIKOG NISAM BANOVO
SAMO ZATO SHTO SU REKLI NEKOM MOM "DRUGARU" DA NE PSUJE A TI DECKO AKO VERUJESH U TO SVAKA CAST , SKIDAM KAPU)
inace ako mislite da se nisam smirio, ajde pitajte korga ili ne znam koga ko non stop bleji na serveru da li smaram kao pre, po mom mishljenju smanjio sam,
koliko? niste rekli koliko al sam smanjio
AJDE STEVO SADA DA TE VIDIM, DOBIO SI PRIGOVORE NA STEAM-U , OD KOGA, OD NEKOG KOME JE NESHTO ZASMETALO A? E PA DA JE MENI SVAKI PUT
ZASMETALO NESHTO SHTO SI TI ILI NEKO DRUGI URADIO, PA DECKO, SVAKI MOJ TOPIC BI BIO ZAKLJUCAN JER BI IH BILO TOLIKO DA BI SE SVI SMORILI
al ne zalim se za razliku od mnogo njih koji misle da su baje (vasha rec

)
ma nevazno, rekoh da se pokenjam ovde maximalno, ne zelim admina nazad ako promenite mishljenje, ne zelim admina ni po koju cenu, veoma retko cete me od
sada videti na serveru, jer bih verovatno svakog ko bi mi zasmetao oterao u pizdu lepu materinu a IMA IH MNOGO
tako da vozdra momci, lepo mi se provodite na serveru